Over Toekomst

Wij zijn een regionaal schoonmaakbedrijf met maar liefst 75 jaar kennis en ervaring op schoonmaakgebied. Dagelijks staan ongeveer 450 collega’s klaar om het schoonmaakonderhoud bij onze opdrachtgevers uit te voeren. Veel? We zijn nog altijd een (h)echt familiebedrijf! Bij ons telt iedere medewerker, want elke medewerker maakt het verschil. Jij ook?

"Familiebedrijf waar persoonlijke aandacht altijd voorop staat."

"Er wordt met je meegedacht door de projectleider. Een organisatie waar je je gewaardeerd voelt.”

"Super fijn om te werken met mijn collega’s."

"Toekomst is heel erg op de persoon gericht. Ze zijn bewust met de medewerkers bezig. Dat vind ik fijn."

Dit kun je verwachten

Salaris en vergoedingen

Je ontvang bij ons een mooi salaris conform cao. Je krijgt altijd op de eerste woensdag van een periode van 4 weken betaald. Dat betekent dus dat je dertien salaris uitbetalingen hebt per jaar. Mooi meegenomen!

Na werktijd

Toekomst is een echt mensenbedrijf, bij ons mag iedereen zichzelf zijn. We zorgen ervoor dat iedereen op een prettige manier kan werken. En na werktijd? Dan organiseren we regelmatig leuke activiteiten en bijeenkomsten. Gezellig!

Opleidingen

Toekomst biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in je vak. Zo leer je om te gaan met schoonmaakmiddelen, -materialen en ergonomisch te werken, maar ook klantgerichtheid en veiligheid komen aan bod.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Toekomst? We hebben de meeste gestelde vragen alvast op een rijtje gezet. Bekijk ze in onze FAQ.

Onze FAQ Contact via Whatsapp

Hebben we een match?

Met onze vier kernwaarden willen we duidelijk maken wie wij zijn: oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust. Dat is rode draad in ons bedrijf. Zijn dit eigenschappen waar jij jezelf in herkent? Dan hebben we een match! Kom ook bij ons werken. Solliciteer nu!

Alle vacatures