Wie is Toekomst?

Wij zijn een regionaal schoonmaakbedrijf met maar liefst 75 jaar kennis en ervaring op schoonmaakgebied. Dagelijks staan ongeveer 450 collega’s klaar om het schoonmaakonderhoud bij onze opdrachtgevers uit te voeren. Veel? We zijn nog altijd een (h)echt familiebedrijf! Bij ons telt iedere medewerker, want elke medewerker maakt het verschil. Jij ook?

Dit kun je verwachten.

Salaris en vergoedingen

Je salaris ligt bij Toekomst ruim 20% hoger dan het minimumloon. Je krijgt altijd op de eerste woensdag van een periode van 4 weken betaald. Dat betekent dus dat je dertien salaris uitbetalingen hebt per jaar. Mooi meegenomen!

Na werktijd

Toekomst is een echt mensenbedrijf, bij ons mag iedereen zichzelf zijn. We zorgen ervoor dat iedereen op een prettige manier kan werken. En na werktijd? Dan organiseren we regelmatig leuke activiteiten en bijeenkomsten. Gezellig!

Opleidingen

Toekomst biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in je vak. Zo leer je om te gaan met schoonmaakmiddelen, -materialen en ergonomisch te werken, maar ook klantgerichtheid en veiligheid komen aan bod.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Toekomst? We hebben de meeste gestelde vragen alvast op een rijtje gezet. Bekijk ze in onze FAQ.

Onze FAQ

Hebben we een match?

Met onze vier kernwaarden willen we duidelijk maken wie wij zijn: oprecht, dienstbaar, avontuurlijk en zelfbewust. Dat is rode draad in ons bedrijf. Eigenschappen waar jij jezelf in herkent? Solliciteer dan nu!

Alle vacatures