Over Toekomst

Wij zijn een regionaal schoonmaakbedrijf met meer dan 80 jaar kennis en ervaring op schoonmaakgebied. Iedere dag gaan wij met ruim 450 collega’s voor een mooi resultaat: een schone en prettige woon-, werk- of leefomgeving voor onze opdrachtgevers. Onze medewerkers vormen onze belangrijkste kracht! Daarom staan waardering en aandacht in ons hechte bedrijf hoog in het vaandel. Want elke medewerker maakt het verschil! Jij ook?

"Toekomst is een familiebedrijf waar persoonlijke aandacht altijd voorop staat."

"Er wordt met je meegedacht door de projectleider. Een organisatie waar je je gewaardeerd voelt.”

"Super fijn om te werken met mijn collega’s."

"Toekomst is heel erg op de persoon gericht. Ze zijn bewust met de medewerkers bezig. Dat vind ik fijn."

"Waardering en persoonlijk aandacht staan bij Toekomst hoog in het vaandel"

"Dankbaar dat ik bij dit bedrijf mag werken"

De voordelen van werken bij Toekomst

Salaris en vergoedingen

Je ontvang bij ons een mooi salaris conform cao. Je krijgt altijd betaald op de eerste woensdag van een periode van vier weken. Dat betekent dus dat je dertien salaris-uitbetalingen hebt per jaar. Mooi meegenomen!

Na werktijd

Bij Toekomst mag iedereen zichzelf zijn. Wij voelen ons betrokken bij je en willen graag weten hoe het met je gaat. Niet alleen tijdens het werk, maar ook daarna. Na werktijd organiseren we namelijk regelmatig leuke activiteiten en bijeenkomsten. Gezellig!

Opleidingen

Toekomst biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en nog beter te worden in je vak. Zo bieden we onze eigen opleidingen, waarin we je de fijne kneepjes van het schoonmaakvak leren, en waarin ook klantgerichtheid en veiligheid aan bod komen.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij Toekomst? We hebben de meeste gestelde vragen alvast op een rijtje gezet. Bekijk ze in onze FAQ.

Onze FAQ Contact via Whatsapp

Hebben we een match?

Past Brabantse gezelligheid en een fijne werksfeer ook bij jou? Dan hebben we een match! Kom bij Toekomst werken, solliciteer nu!

Alle vacatures