Zin om in je schoolvakantie wat bij te verdienen?

Toekomst zoekt scholieren! Ervaring is niet nodig, zin om je handen uit de mouwen te steken wél. En daar krijg je een hoop voor terug! Een afwisselende werkdag bijvoorbeeld. Een fijne werksfeer, gezellige collega's en waardering voor wat je doet. Bovendien liggen onze lonen gemiddeld 20% hoger dan het minimumloon. Met onze flexibele werktijden, is jouw baan bij Toekomst bovendien perfect te combineren met je vakantie! Vind je het zó leuk dat je wilt blijven? Dan heb je de optie om na de zomer een leuke baan over te houden aan je vakantiewerk bij Toekomst!

Dit kun je verwachten

Leuk werkLeuk werk
Goed salarisGoed salaris
Dicht bij huisDicht bij huis
Gunstige werktijdenGunstige werktijden

Check onze vakantiebanen

Handig om te weten!

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
Wanneer je hebt gesolliciteerd, gaan onze medewerkers op zoek naar een leuke baan voor jou. Met werktijden die passen bij jouw wensen en beschikbaarheid. Als dat is gelukt (en uiterlijk 2 weken na je sollicitatie), nodigen we je uit voor een gesprek. Hebben we een klik, dan onderteken je jouw contract en begeleidt de projectleider je verder op de werkplek. Wij betalen je salaris elke 4 weken uit.
Tijdens je vakantiewerk neem je het werk over van onze vaste schoonmaakmedewerkers die op vakantie zijn. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en beschikbaarheid! Wil je bijvoorbeeld ’s ochtends een aantal uurtjes werken en ’s middags genieten van je vakantie, dan proberen wij onze planning daarop aan te passen. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden binnen ons rooster, plannen we je op één of meerdere projecten in.
Je neemt de werkzaamheden van onze vaste medewerkers over, wanneer zij op vakantie zijn. Of je ondersteunt collega’s bij de (extra) werkzaamheden die in de zomer plaatsvinden. De taken zijn heel afwisselend en variëren van stofwissen, moppen tot stofzuigen. Je komt op leuke werklocaties, bij jouw woonplaats in de buurt. Bovendien is je vakantiebaan prima te combineren met andere dingen die je in je vakantie wilt gaan doen.
We zoeken jongens en meiden die van aanpakken weten. Als je werkt in de schoonmaak, zit je niet stil. Je werkt op één of misschien wel meerdere locaties. Eigen vervoer is een pré, maar geen vereiste. We proberen werk dicht bij huis voor je te zoeken. Je hebt geen diploma’s nodig; je collega's helpen je graag met instructies, tips en tricks op de werkplek.
Dat is afhankelijk van het werk dat je gaat doen. Wij bieden al mogelijkheden om bij ons te komen werken voor jongeren vanaf 14 jaar.

Wat ga ik verdienen?

Leeftijd Minimumloon Loon Toekomst
15 € 2,95 € 5,85
16 € 3,39 € 5,85
17 € 3,88 € 5,85
18 € 4,67 € 7,15
19 € 5,40 € 8,45
20 € 6,87 € 9,75
21 € 8,35 € 11,05
22+ € 9,82 € 12,99