Je vakantie bij elkaar sparen wanneer het jou uitkomt?!

Wij hebben jouw ideale vakantie- of bijbaan. Prima werk, flexibele tijden, goed salaris en lekker dicht bij huis. Wist je dat wij één van de best betaalde vakantie- en bijbanen hebben? Zo heb je jouw vakantie, festival, nieuwe laptop of scooter binnen no-time bij elkaar gespaard.

Wat ga ik verdienen?

Leeftijd Minimumloon Loon Toekomst
16 - 17 € 3,84 - €5,06 € 12,50
18 € 6,40 € 13,28
19 €7,68 € 14,06
20+ € 10,24 - €12,79 € 16,17
Voorwaarden: Deze bedragen zijn inclusief vakantieopbouw en -verlof voor vakantiekrachten en studenten/scholieren.

Check onze vakantiebanen

2 U5 A7233 Toekomst schoonmaakbedrijven maart 2022 v

Bijbaan of vakantiewerk in de schoonmaak

Zoveel als jij wilt!
Schijndel
Schoonmaak
Logo Toekomst Square

OPEN SOLLICITATIE

Zoveel jij wilt
Bij jou in de buurt!
Schoonmaak

Dit kun je verwachten

Leuk werkLeuk werk
Goed salarisGoed salaris
Dicht bij huisDicht bij huis
Gunstige werktijdenGunstige werktijden

Handig om te weten!

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
Wanneer je hebt gesolliciteerd, gaan onze medewerkers op zoek naar een passende en leuke baan voor jou. Met werktijden die passen bij jouw wensen en beschikbaarheid. Als dat is gelukt (uiterlijk 2 weken na je sollicitatie), nodigen we je uit voor een gesprek. Hebben we een klik, dan onderteken je jouw contract en begeleidt de projectleider je verder op de werkplek. Wij betalen je salaris elke 4 weken uit.
Tijdens je vakantiewerk neem je het werk over van onze vaste schoonmaakmedewerkers die op vakantie zijn. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en beschikbaarheid! Wil je bijvoorbeeld ’s ochtends een aantal uurtjes werken en ’s middags genieten van je vakantie, dan proberen wij onze planning daarop aan te passen. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden binnen ons rooster, plannen we je op één of meerdere projecten in.
Je neemt de werkzaamheden van onze vaste medewerkers over, wanneer zij op vakantie zijn. Of je ondersteunt collega’s bij de (extra) werkzaamheden die in de zomer plaatsvinden. De taken zijn heel afwisselend en variëren van stofwissen, moppen tot stofzuigen. Je komt op leuke werklocaties, bij jouw woonplaats in de buurt. Bovendien is je vakantiebaan prima te combineren met andere dingen die je in je vakantie wilt gaan doen.
We zoeken jongens en meiden die van aanpakken weten. Als je werkt in de schoonmaak, zit je niet stil. Je werkt op één of misschien wel meerdere locaties. Eigen vervoer is een pré, maar geen vereiste. We proberen werk dicht bij huis voor je te zoeken. Je hebt geen diploma’s nodig; je collega's helpen je graag met instructies, tips en tricks op de werkplek.
Dat is afhankelijk van het werk dat je gaat doen. Wij bieden al mogelijkheden om bij ons te komen werken voor jongeren vanaf 16 jaar.