Tijdens je schoolvakantie lekker bij verdienen?

Wij hebben jouw ideale vakantiebaan. Prima werk en lekker dicht bij huis. Wist je dat wij één van de best betaalde vakantiebanen hebben? Je kunt bij ons lekker boven het minimumloon verdienen! Zo heb je jouw vakantie, festival, nieuwe laptop of scooter dus binnen no-time bij elkaar gespaard.

Dit kun je verwachten

Leuk werkLeuk werk
Goed salarisGoed salaris
Dicht bij huisDicht bij huis
Gunstige werktijdenGunstige werktijden

Check onze vakantiebanen

EC TOEKOMST REGINACOELI 7141

Bijbaan Conferentiehotel Ruwenberg | Zaterdag

4 uur per week
Sint-Michielsgestel
Schoonmaak
EC TOEKOMST NIJEHOF 9780

Schoonmaak | Conferentiehotel Ruwenberg | Ma t/m vrij

20 uur per week
Sint-Michielsgestel
Schoonmaak
EC TOEKOMST REGINACOELI 7141

Bijbaan Schoonmaak | Conferentiehotel Ruwenberg | Weekend

3 tot 26 uur per week
Sint-Michielsgestel
Schoonmaak

Handig om te weten!

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?
Wanneer je hebt gesolliciteerd, gaan onze medewerkers op zoek naar een leuke baan voor jou. Met werktijden die passen bij jouw wensen en beschikbaarheid. Als dat is gelukt (en uiterlijk 2 weken na je sollicitatie), nodigen we je uit voor een gesprek. Hebben we een klik, dan onderteken je jouw contract en begeleidt de projectleider je verder op de werkplek. Wij betalen je salaris elke 4 weken uit.
Tijdens je vakantiewerk neem je het werk over van onze vaste schoonmaakmedewerkers die op vakantie zijn. Daarbij houden wij zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en beschikbaarheid! Wil je bijvoorbeeld ’s ochtends een aantal uurtjes werken en ’s middags genieten van je vakantie, dan proberen wij onze planning daarop aan te passen. Afhankelijk van jouw wensen en de mogelijkheden binnen ons rooster, plannen we je op één of meerdere projecten in.
Je neemt de werkzaamheden van onze vaste medewerkers over, wanneer zij op vakantie zijn. Of je ondersteunt collega’s bij de (extra) werkzaamheden die in de zomer plaatsvinden. De taken zijn heel afwisselend en variëren van stofwissen, moppen tot stofzuigen. Je komt op leuke werklocaties, bij jouw woonplaats in de buurt. Bovendien is je vakantiebaan prima te combineren met andere dingen die je in je vakantie wilt gaan doen.
We zoeken jongens en meiden die van aanpakken weten. Als je werkt in de schoonmaak, zit je niet stil. Je werkt op één of misschien wel meerdere locaties. Eigen vervoer is een pré, maar geen vereiste. We proberen werk dicht bij huis voor je te zoeken. Je hebt geen diploma’s nodig; je collega's helpen je graag met instructies, tips en tricks op de werkplek.
Dat is afhankelijk van het werk dat je gaat doen. Wij bieden al mogelijkheden om bij ons te komen werken voor jongeren vanaf 14 jaar.

Wat ga ik verdienen?

Leeftijd Minimumloon Loon Toekomst
15 € 3,10 € 7,12
16 € 3,57 € 7,12
17 € 4,09 € 7,12
18 € 5,17 € 8,47
19 € 6,20 € 9,83
20 € 8,27 € 11,19
21+ € 10,34 € 14,59