Veelgestelde vragen

Het werk

Heb je nog geen diploma's voor schoonmaakwerk? Geen probleem! Wij helpen je graag op weg. Zo bieden wij je, in samenwerking met onze partners, de Basisvakopleiding Schoonmaak en eventueel specialistische vakopleidingen als Glazenwassen en Vloeronderhoud. Hierin komen alle onderdelen van het schoonmaak-vak aan bod. Zo leer je om te gaan met schoonmaakmiddelen, –materialen en ergonomisch werken. Bovendien kun je jezelf bij Toekomst steeds blijven ontwikkelen. Laat ons vooral weten wat jouw wensen hierin zijn!
Bij Toekomst gaat het niet alleen om werk. Leuk contact met je collega's vinden wij minstens zo belangrijk! Een paar keer per jaar organiseren we een feest waar je al je directe en indirecte collega’s ontmoet. Gezellig! We houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in ons bedrijf en onze sector. En we houden zo af en toe ook wel van een spontane verrassing! Benieuwd? Kom bij ons werken, dan ervaar je het vanzelf!
Wij vinden het erg belangrijk dat je jou werk op een gezonde én prettige manier kunt blijven uitvoeren. Dat je jezelf tijdens je loopbaan ontwikkelt, is daarbij erg belangrijk. Wij willen jou daar als werkgever graag bij helpen. Wat wil je leren en wat zijn je ambities? En hoe kunnen wij ervoor zorgen dat je tot aan je pensioen kunt blijven werken? Samen kijken we wat er nodig is om jouw doelen te behalen en hoe wij daar als werkgever bij kunnen helpen. Bijvoorbeeld door het aanbieden van een training of opleiding. Of door je de kans te bieden om binnen Toekomst door te groeien naar een andere functie.

Vergoeding en beloning

Alle afspraken over je salaris in de schoonmaak, zijn vastgelegd in de cao. Voor een indicatie van wat je gaat verdienen bij Toekomst, verwijzen we je daarom graag door naar deze cao. Meer informatie hierover vind je op: https://www.ras.nl/cao-schoonmaak. Naast je loon ontvang je 8% vakantietoeslag over het brutoloon dat je in een jaar hebt verdiend. In mei krijg je je vakantiegeld uitbetaald.
Ja, natuurlijk! Want bij Toekomst vinden we het belangrijk dat het goed met je gaat: nu, maar ook later! Tijdens je werk bij Toekomst, bouw je daarom pensioen op. Je betaalt hiervoor automatisch een bijdrage van je loon, zodat je na je pensioen een leuk inkomen blijft houden.

Solliciteren en inwerken

Wanneer je hebt gesolliciteerd, word je de volgende werkdag door één van onze medewerkers gebeld voor een telefonische kennismaking. Dat vinden wij belangrijk, want tijdens het gesprek krijgen wij al een gevoel bij jou, en jij bij ons! Vervolgens gaan we op zoek naar een leuke baan voor jou! Eentje die past bij jouw wensen en beschikbaarheid. Als dat is gelukt, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Hebben we een klik, dan onderteken je jouw contract en begeleidt de projectleider je verder op de werkplek.
De belangrijkste tip die we je mee kunnen geven: wees jezelf! Zo kunnen we goed inschatten of je past bij Toekomst. Daarnaast zijn we benieuwd naar een heleboel dingen rondom je sollicitatie: waar ken je Toekomst van? Heb je ervaring in de schoonmaak, of juist niet? Wat spreekt je aan in een baan bij Toekomst? Wat zijn je ambities? Hoe zie jij de toekomst? Als je hier alvast over nadenkt voor je sollicitatiegesprek, dan kan dat je tijdens het gesprek helpen.
Je hebt bij ons altijd een 1-op-1 gesprek met één van onze medewerkers. Tijdens de telefonische kennismaking is dit een medewerker van onze afdeling Mens & Organisatie. Bij het sollicitatiegesprek, is dit de projectleider waar je ook tijdens je werk veel contact mee zult hebben. Je mag uiteraard altijd vooraf vragen wie dit is!


Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze medewerkers.

Stuur een email Contact via Whatsapp