Het Werk

Heb je nog geen diploma voor het werken in de schoonmaak, dan is dat geen probleem. Toekomst biedt je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. In samenwerking met diverse partners bieden wij de Basisvakopleiding Schoonmaak en eventueel specialistische vakopleidingen als Glazenwassen en Vloeronderhoud. Hierin komen alle onderdelen van schoonmaak aanbod. Zo leer je om te gaan met schoonmaakmiddelen, – materialen en ergonomisch werken.

Beloning

Om je een indicatie te geven van de salarissen in de schoonmaak, verwijzen we je door naar de CAO.
https://www.ras.nl/cao-schoonmaak.
Naast je loon, ontvang je 8% vakantietoeslag over het brutoloon wat je in een jaar hebt verdiend. In mei krijg je je vakantiegeld uitbetaald.
Gedurende je werk bij Toekomst, bouw je een pensioen op. Je betaald hiervoor een bijdrage van je loon, zodat je na je pensioen een leuk inkomen blijft houden.
Bij Toekomst gaat het niet alleen om werk. Leuk contact met je collega's vinden wij minstens zo belangrijk! Een paar keer per jaar organiseren we een feest waar je al je directe en indirecte collega’s ontmoet. Gezellig! We houden je op de hoogte van nieuws en ontwikkelingen in ons bedrijf en onze sector. En we houden zo af en toe ook wel van een spontane verassing!

Solliciteren

Wanneer je hebt gesolliciteerd, wordt je de volgende werkdag door één van onze medewerkers gebeld voor een telefonische kennismaking. Tijdens ons gesprek kijken we samen naar een geschikte plaatsing, die past bij jouw wensen en beschikbaarheid. Als dat is gelukt, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek. Als je bent aangenomen, onderteken je jouw contract en begeleidt de projectleider je verder op de werkplek.
De belangrijkste tip die we je mee kunnen geven: wees jezelf! Zo kunnen we goed inschatten of je past bij Toekomst.

We zijn benieuwd: waar ken je Toekomst van? Heb je ervaring in de schoonmaak, of juist niet? Wat spreekt je aan in een baan bij Toekomst? Wat zijn je ambities?
Je hebt bij ons altijd een 1-op-1 gesprek met één van onze medewerkers. Tijdens de telefonische kennismaking is dit een medewerker van onze afdeling Mens & Organisatie. Bij het sollicitatiegesprek, is dit de projectleider waar je ook tijdens je werk veel contact mee zult hebben.